Friday, September 17, 2010

Kosmetika

Kosmetika.
.
.
               Seniai nerašiau atsiliepimus apie kosmetiką, gamintojus, naujoves ir t.t., tikrai parašysiu, ir rašysiu, kadangi kai tik kažką nusiperku įdomaus, užrašau ji į savo sąrašą, kad žinočiau ar verta pirkti antra karta. Galiu tik pasakyti, kad visiškai nusivyliau Body shopu, tai buvo mano paskutinis pirkinis, dar apie tai parašysiu.
  .
              Iš kosmetikos naudoju Tušą, lupdažį/blizgį, pudrą, skaistalus bei nagų laką. Apie tušus rašiau, bet priminsiu - mano pasirinkimas Chanel. Pudrą nauduoju tam, kad išlyginčiau odą,  naudoju tik kompaktinę,  jokių kreminių ir kt.. Skaistalai, be jų neisivazduoju savo dienos makiažo.  Lieka nagu lakas, megstu tamsias spalvas. Lūpdažiai - raudas per vakarėlius, blizgiai kasdieniniam naudojimui.
.
.
.
Bendras vaizdas:
.
Photobucket
Photobucket
.
.
.
Lūpdažiai ir Blizgiai:
.
Visi ilgai laikosi. Patinka Lancome, kadangi jo pakanka minimum 6 mėnesiams.
Photobucket
.
Nepatinka visi, todėl kad nepatogu man juos naudoti.
Photobucket
.
Body shop turi nemalonų skolį, Agata ruzh jau nusibodo, tikrai daugiau nepirksiu, H&M - super, Marks and spencer taip pat super, labai gerai maitina lūpas, na ir kvapas netoks stiprus.
Photobucket
.
.
Bendras vaizdas:
.
Photobucket
.
.
.
.
Skaistalai:
Patinka Artdeco ir Deborah (rutulinė), kadangi spalvų pasirinkimas didėlis, ilgai laikosi, gražiai ir natūraliai atrodo, tik Artdeco nepatogu naudoti, na reikės įsigyti dežutę matyt ) 
Kitus pabandžiau kelis kartus, dabar guli, matyt reikės arba padovanoti arba išmesti.
Photobucket
.
.
.
Pudros:
Gosh - juodas, Clinique, YSL, Maybelline.
Gosh turi labai super tekstūrą, Clinique - must have, viena pudra skirta nuimti blizgi nuo veido, kita maskuoja ir padaro ji šilkiniu. O Maybelline nepatiko, nors skaičiau daug geru atsiliepimu, man ši pudra per sausa, tik pabrežia raukšles, kuriu aš neturiu, žodžiu ji skirta labai riebiam veidui, gal net karštai vasarai. Na o YSL nemaskuoja bet oda tampa šilkine ir labai graži.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
.
Dar išbandžiau birią pudrą, na visai nieko, labai patogu naudoti, gražiai atrodo veidas, tik sakyčiau spalvų pasirinkimas mažas, pudros skirtos įdegusiam veidui.
.
Photobucket
.
.
.
Jau rašiau apie megstamus kvapus, bet priminsiu tai yra CK- Contradiction, CK- Eternyti moment, Iceberg (nėra nuotraukoje), o dabar atradaug Clinique, labai lengvi citrusiniai, bei Chanel - ilgai laikosi, super kvapas, tinka labiau šaltam sezonui. 
.
Photobucket
.
Follow Fashion Smashion
Photobucket

No comments:

Post a Comment