Wednesday, October 20, 2010

Mobile Phone

Photobucket

...

Prieš metus nusprendžiau pirkti iPhone, ilgai dvėjojau ir nusprendžiau nusipirkti pradžiai LG kp 500,  atsimenu kaina buvo iki 500lt, na po metų supratau, kad touch screen čia ne mano. Žiema žinutę neparašysi, kartais nepataikai į reikamą migtuką ir kt minusai. Todėl dabar nusprendžiau nusipirkti Blackberry, bet tie mokečiai už jų palaikimą bei paslaugas man pasirodė per dideli. Kadangi tebe naudoju interneta namie, nusprendžiau nusipirti kažką panašaus i blacky ) Užėjau i tele2 ir pastebėjau Nokia įvairių spalvų.

..

Turiu telefoną tik hmm 3 dienas, bet myliu jau kaip vaiką. :) 

Labai patogi qwerty klaviatūra, greit randa nemokama wifi ir prisijungia, greit krauna tinklapius, ypač bloglovin. Yra twitter ir facebook greitieji migtukai.  Žinutės chat'o pavidalo, žinai, kaip iPhone. Nežiurint į 2.0 mega pixel kamerą, nuotraukos labai geros, ryškios, bei gerai fotografuoja tekstą.

...

Negalėjau ilgai apsispresti dėl spalvos, labai patiko šampano  bei melynos spalvos Nokia. Rožinė nepatiko, nors spalva tikrai graži realiam gyvenime. 

....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

....

Apsisprendžiau paimti paskutinę, mėlynos spalvos, nors gyvenime ji atrodo juoda ) Labai mažas telefonas.  Nuotraukos ne mano, bet pasistengsiu padaryti ir įkelti savo artimiausiu laiku (savaitgali).

Follow Fashion Smashion
Photobucket

2 comments:

  1. Tikriausiai domėjaisi tai mane sudomino, kokios Blackberry paslaugų kainos mėnesiui? nes pati ieškausi naujo telefono, kolkas apsistoju ties Nokia E72, bet vis dar galvoju tarp šito ir Blackberry :)

    ReplyDelete
  2. Kas liecia Blackberry, tai galima nusipirkti bites salone telefona, bet neveiks puse funkciju, kad jos veiktu reikia pasirinkti tam tikra plana, kuriu yra daug : http://www.bite.lt/pc/bb . Siulau apsilankyti bite salone.

    Kuri pasirinkti telefona patarti tikrai negalesiu, bet zinau kad reikes rinktis tarp isipareigojimu (blackberry) ir be isispareigojimu (nokia). Todel jeigu keiti telefonus kaip ir as kasmet, patariu Nokia.

    ReplyDelete